elinengelin.blogg.se

Australia day + lite annat roligt
 
Heeelloooo,
 
Tänkte att det var dags att uppdatera lite igen. 
 
Kan ju börja med där jag slutade sist. Dagen efter jag uppdaterade sist (måste ha varit den 14 Jan) så hängde jag lite med Cole på dagen och mot kvällen åkte vi till Omalleys där Matilda, tibba, Saga och några av deras vänner var. Vi satt mest och snacka och drack. Vi åt även en jävligt god pizza. 
Lite senare rörde vi oss till The Reef där Gav jobbade och Matilda även jobbar. De var ganska dött där men vi hade kul ändå. Vendela och Jimmy var också där och vi spelade biljard och hade det trevligt. Jag och Cole åkte sedan hem till mig och sov. 
 
På tisdagen var jag och Cole på en 2 hours massage retreat Som vi hade fått av mamma och Jasse i julklapp. Det var sååå nice. De skrubbade hela kroppen och så fick vi även helkroppsmassage. Det var välbehövligt för oss båda. Det var även Coles första professional massage.
På kvällen åkte vi till Newtown där vi skulle på en dubbeldate med hans kollegor Mel och Benze (tror jag han hette) vi var på en bar som även hade minigolf. Det var jättekul och fan vad grym jag var! Det var en bana där det var som ett trumsett och en gitarr som man skulle få bollen igenom och sedan skulle den rulla in i hålet och jag klarade det på första försöket! :D Så kul för Cole hade berättat om just den banan för mig innan och sagt att den iprincip var omöjlig att sätta på första besöket. Gissa om han vart förvånad hehe. Kvällen var jättemysig och hans kollegor var supertrevliga. 
 
Jag har även hängt på beachroad en kväll med tjejerna vilket är en klubb i Bondi, de var kul att vara där igen.
Annars har jag inte varit ute så jättemycket och klubbat. Har mest varit på barer och på helgerna är det alltid fest hos någon av grannarna. Förra helgen var jag på en av festerna och hängde med med Magdalena (min gamla roomie) och vi hade så jävla kul! Vi klickar så bra och har verkligen kul ihop. Vi dansade och drack hela kvällen. Lite för mycket faktiskt haha. Under mitten av festen vart vi lite hungriga så vi gick hem till oss, alltså ca 20 m och gjorde toast och åt nachos med guacamole. Så Jävla nice att vara nära hem haha. 
 
Har nu även flyttat rum så att jag delar med tibba vilket är nice. Vi har fått de så mysigt i vårat rum. Nice att ha nån att laga mat med osv för annars blir de att man äter ute ganska mycket... vi har lagat massa matlådor nu så det känns bra så man slipper slösa så himla mycket pengar hela tiden.
Matilda åkte hem i tisdags så vi åt lite frukost med henne innan hon åkte vidare till Nya Zeeland. 
 
Igår var det australia day. Tibba jobbade dagen/natten innan, alltså från 11 på morgonen till 2.30 på natten. 2.30 skriver hon till mig att hon ska stanna för nån drink och jag säger att de inte är någon bra idé och hon lovar att vara pigg tills dagen efter och att det ”bara” var att ge henne lite vin så var hon igång igen. Jaja lättare sagt än gjort. 
Vaknar klockan 8 på morgonen att hon fortfarande inte är hemma, vart lite orolig men tänkte att hon antagligen sovit hos nog vän. Vid 11 får jag svar att hon är vaken och på väg hem. Kl 12 kom den lilla jäveln hem och det var egentligen då vi skulle träffa Vendela på Argyle eftersom det var hennes sista dag i Aus. Hon har tydligen supit hela natten och sedan varit och badat i nån jävla pool. Hon var supertrött och ville sova men jag sa nej du lovade mig, så jag slängde in henne i duschen och gav henne ett glas vin. 
Hon var inte så pigg men vi tog oss till stan och börja dricka ännu mer och vart ganska så jävla packade 😂 vid 18 drog vi till donken och beställde 1 Big Mac, 1 double cheeseburger, 10 Nuggets, 2 aioli och 1 medium pommes och delade på allt. Gissa om vi var hungriga Hahah. 
Tibba skulle börja jobba igen kl 20 så de var bara för henne att åka tillbaka till jobbet. Jag tänkte att jag skulle dra hem för att ta en nap men hann bara innanför dörren innan Magdalena och Nicki (en annan tjej som bor i huset) drog över mig till grannen som självklart hade fest. Började må riktigt dåligt vid det här laget så drog hem ganska tidigt och däcka hehe. 
Idag (dagen efter australia day) vakna jag och tibba vid ca 13 och har mest chillat hela dagen. Vi var i Waverly park och lyssna på en podd och chilla mest och har sedan mest legat i sängen. Hon drog precis för att jobba (igen) och jag sitter på vår baksida. Blir nog en hemmakväll ikväll för känner mig inte direkt på topp. 
 
På måndag ska jag och Cole till Jervis bay och även figure 8 pools i Royal national park. Ska bli så nice att se något nytt och komma iväg på en liten semester från semestern. Vi kommer tillbaka på onsdag dag igen. 
 
Ha det bra! 
 
Kram från Elin
 
 
Mitt och Tibbas rum
 
 
 
Jag och Magdalena