elinengelin.blogg.se

Sista inlägget från NZ

Hej! 

 

Sitter nu på flygplatsen i Christchurch och väntar på flyget till Fiji.

 

Sist jag uppdatera hade vi 3 dagar kvar i Queenstown. Vi chillade mest dom dagarna, hände med Sharon och Thomas och njöt av att inte åka buss på ett tag. 

Sharon lämnade Queenstown dagen före oss och det var tyvärr dags att säga hejdå till henne eftersom våra resor går åt olik håll. Vi har iallafall bestämt att vi ska ha reunion i antingen Tyskland eller Sverige i framtiden. Var även tvungen att säga hejdå till Ellie och Alana vilket även det var tråkigt. Om jag bestämmer mig för att åka tillbaka till Sydney så kanske jag träffar Ellie igen dock. 

 

Efter Queenstown åkte vi vidare till Lake Tekapo, den sjön var verkligen superfin. Men det fanns inte mycket annat att göra där dock. Thomas var på samma buss som oss så vi hängde med honom och sen kollade vi på en film i tv rummet. 

 

Dagen efter det åkte vi mot Christchurch som har varit det sista stoppet på vår NZ resa. Mysig stad men inget speciellt skulle jag säga. Thomas jag och Lina gick runt i botanical garden där de även hade en rose garden som var superfin, fullt med roser överallt (Obviously)

Katie var även där så var kul att träffa henne igen. Vi stannade inne på kvällen då hostelet var väldigt nice, vi hade även betalat för internet så vi passade på att kolla lite serier. 

 

Sista dagen i Christchurch var vi ute och shoppa lite saker vi behöver inför Fiji och packa våra väskor. 

På kvällen gick vi hem till Thomas kompis som bor i Christchurch och drack vin och bara snacka och chilla. Vi var även tvungna att säga hejdå till Thomas som vi var tvungna att säga hejdå till på kvällen då han flög till Melbourne i morse. Väldigt tråkigt då vi spenderat nästan 2 veckor ihop och blivit väldigt bra vänner. 

 

Väldigt tråkigt att säga hejdå till alla man träffat men det ska ändå bli skönt att åka till ett nytt land nu och få lite värme. Det börjar bli kallt här nu. 

 

Men Nya Zealand har verkligen varit sjukt roligt och vi har träffat underbara människor och sett fantastiska platser. 

Jag är inte super imponerad av landet så som jag är av Australien men det är definitivt värt att åka hit! 

 

 

Kram från Elin

 

Thomas, Carly, jag och Lina
 
 
Jag, Carly och Lina 
 
Thomas och jag
 
Lake Tekapo (no filter)
 
Christchurch rose garden